پس از اعلام رییس هیات مدیره انجمن نساجی ایران از وضعیت ابری هوای نساجی ایران باید گفت ای کاش هوای نساجی ابری بود. جناب ریئس هوای نساجی ایران طوفانی است. صدای رعد و برق گوشخراش و دلهره آور است.
واقعیت این است اگر وضعیت به همین منوال پیش برود تعطیلی واحدهای نساجی حتمی است. زیرا سیاست بر این است.همتی و دست های آستین بالا زده ای نیست .
دستهای دست اندرکاران، بالای سرشان به نشانه تسلیم بالا رفته و سالهاست با چسباندن برچسب صنعت ورشکسته نساجی بیخ و بن این کهن صنعت را کنده اند. نمی دانم صنعتی این چنین کهن با داشتن چنین پتانسیلی چرا باید ورشکست باشد. بی شک بر دانایان پوشیده نیست در این اقتصادناسالم میخواهند که نساجی ورشکست باشد.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف از صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری فرش دستباف به آمریکا پس از تحریم خبرداد.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف با اعلام اینکه پیش از تحریم حدود ۴۰ درصد فرش دستباف ایرانی که شامل فرش صنعتی و هنری بود به آمریکایی ها فروخته می شد، عنوان کرد: در دوره تحریم از خرید و فروش فرش ایرانی به آمریکا جلوگیری شد اما مجددا پس از تحریم این دست فرش ها مورد استقبال آمریکایی ها قرار گرفته و بازار آمریکا برای فرش ایران بسترهای لازم را فراهم کرده است.
با سرمایه گذاری در صنعت نساجی می توان بسیاری از مشکلات اشتغال در جوانان را حل کرد.
به گزارش سرویس بسیج اصناف و بازاریان کشور خبرگزاری بسیج،نساجی یکی از قدیمی ترین صنعت های ایران است و یکی از صنعت های مغفول مانده ای است که می تواند اشتغال زیادی برای کشور داشته باشد. کشور ایران به علت شرایط جغرافیایی بی نظیر در غرب آسیا و همسایگی با کشورهای در بحران افغانستان و عراق و از طرف دیگر راه اتصال خلیج فارس ودریای خزر و هم مرز بودن با کشورهای زیادی در آسیا می تواند یکی از شاهراه های صنعت نساجی باشد
شاید در دیار کهن ابریشم ایران دیگر رونق این صنعت دیده نشود ولی چشم پوشی از پتانسیل و نیروی بالقوه گیلان در صنعت نساجی کار دشواری است.
کاش
مسوولان استان، بانکها و اداره صنعت و... چشمهای خود را بر روی این صنعت مهربانانه میچرخاندن
آب مناسب، هوای معتدل، وجود نیروی انسانی مناسب و متخصص از مزیتهای این صنعت در گیلان میباشد که میتواند در کاهش قیمت تمام شده کالای نساجی و رقابت پذیر بودن آن از لحاظ کیفی با مشابه خارجی را موجب گردد.